ממרח שום שמיר או ממרח בסגנון לאבנה מהצומח
ממרח קשיו וטופו של איילת - עם שום ושמיר/בסגנון לאבנה או עם כל תוספת אחרת שאוהבים!
ממרח שקל ממש להכין בדיוק כמו שאני אוהבת!
רכיבים:
חצי כוס קשיו - להשרות 6 שעות במים ולסנן לפני הכנה.
חבילת טופו רך - 300 גרם, אני אישית מעדיפה טופו קאדיתה המעולה!
חצי לימון טרי סחוט
כפית מלח הימלאיה
תוספות שאוהבים: זעתר/שום ושמיר.
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר איכותי את הקשיו יחד עם הטופו, לימון והמלח.
כשהממרח במרקם חלק נוסיף תוספות שאוהבים, אני אוהבת לחלק את הכמות ל 2 צנצנות כמו בתמונה - לחלק מוסיפה זעתר וכפית שמן זית מעל ולחצי השני 3 שיני שום כתושות ושמיר קצוץ.
חשוב להכין את הממרחים מטופו שהתקוף שלו הוא לפחות 10 ימים קדימה, תוקף הממרחים לכשבוע וחצי, סביר שיגמרו לפני!
מנסיוננו גם מי שאינו טבעוני יתענג על ממרחים אלו, הם מושלמים!!! כיף לגוון איתם את התזונה וכמובן ניתן לשלב גם עם תוספות אחרות כגון: בזיליקום קצוץ/שיפקה וכד'...
כיצד נתייחס?
2 כפיות כמנת חלבון.
הכנת? נשמח לשמוע על כך!!!
